Managementul deșeurilor

Managementul nostru integrat al deșeurilor se bazează pe principii solide și pe angajamentul de a oferi soluții holistice pentru partenerii noștri.

Integrăm procese eficiente și sustenabile

Abordarea integrată implică preluarea, prelucrarea, valorificarea și gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Preluare Eficientă: Procesăm deșeurile direct de la sursă, asigurându-ne că preluarea este eficientă și promptă. Aceasta este prima etapă a unui ciclu de gestionare care vizează minimizarea deșeurilor la sursă.

Sortare și Prelucrare Responsabilă: Implementăm tehnologii de sortare avansate și procese de prelucrare care maximizează recuperarea materialelor reciclabile și reduc generarea de reziduuri. Această etapă contribuie la crearea unei baze solide pentru economia circulară.

Valorificare Sustenabilă: Ne concentrăm pe valorificarea sustenabilă a materialelor recuperate, direcționându-le către procese de fabricație ecologice. Astfel, contribuim la conservarea resurselor și la reducerea amprentei noastre ecologice.

Gestionare Responsabilă a Deșeurilor Periculoase: Dacă întâlnim deșeuri periculoase, le gestionăm conform celor mai înalte standarde de siguranță și conform reglementărilor în vigoare. Suntem angajați să minimizăm impactul asupra sănătății umane și a mediului.

Raportare și Transparență: Suntem transparenți în ceea ce privește practicile noastre de gestionare a deșeurilor. Raportăm rezultatele și progresele noastre pentru a ne asigura că clienții noștri și comunitatea sunt la curent cu angajamentul nostru față de sustenabilitate.

...

30 de depozite și puncte de colectare la nivel național asigură parcursul procesării anuale de peste 200.000 de tone de deșeuri reciclabile și nereciclabile.

01 Audit Deșeuri
02 Resurse On Site
03 Deșeuri Nemetalice
04 Key account Manager dedicat
05 Consultanță legislativă deșeuri
06 Reciclare, tratare, verificare