Noi suntem
Remat Braşov

Reciclăm resursele viitorului. Avem puterea de a duce lucrurile mai departe.

Prin intermediul experienței acumulate în peste 75 ani, dăm valoare resurselor și oferim servicii de încredere. Mereu.

75

Stabilitatea şi puterea

sunt consolidate prin

moştenire şi experienţă.

...
1948
Având ca activitate principală colectarea şi prelucrarea deşeurilor, societatea noastră a luat fiinţă în anul 1948 şi a funcţionat sub diferite denumiri Intreprinderea pentru Colectarea Materialelor (I.C.M.). Intreprinderea Judeţeană pentru Recuperarea şi Valorificarea Materialelor Reciclabile (I.J.R.V.M.R.).
1994
Societatea s-a privatizat integral, devenind REMAT BRAȘOV S.A. Grație vastei experiențe acumulate și personalului calificat, activitatea s-a dezvoltat continuu în domeniul valorificării superioare a deșeurilor industriale reciclabile.
1996
În calitatea sa de membru fondator al Organizației Patronale și Profesionale Remat (O.P.P. Remat - creată cu scopul de a reprezenta unitar interesele tuturor societăților comerciale implicate în activitatea de reciclare din România), REMAT BRAȘOV S.A. devine prima societate românească afiliată B.I.R. - Bureau of International Recycling
1997

Este anul in care Remat Brașov S.A. devine acționar în cadrul societăților Remat S.A. Bacau si Remat Mureș S.A., din dorința de a își extinde activitatea și în alte zone ale țării.

2000

Compania își extinde activitatea în partea de sud a țării prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni al unei societăți private din domeniul reciclării, cu sediul în Craiova.

2002

Urmărind diversificarea activității pe orizontală, Remat Brasov S.A. înființează un nou punct de lucru in Brașov, Calea Feldioarei, nr. 24, în vederea efectuării de comerț cu materiale siderurgice și materiale de construcții

2003

Remat Brașov S.A. devine acționar principal al Remat Covasna S.A., cu intenția de a crea un pol important de reciclare în zona centrală a Romaniei.

2004

Se încheie parteneriatul cu Ecorom Ambalaje, Remat Brasov S.A. devenind o verigă importantă în asigurarea trasabilității deșeurilor de ambalaje.

2006

Este anul în care Remat Brasov S.A. dobândește autorizările:

  • ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calității
  • ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management de Mediu
  • OHSAS 18001:2007 privind Sistemul de Management al Sanătății și Securității Ocupaționale
2007

Remat Brasov S.A. devine principalul operator autorizat din Brașov și județele limitrofe pentru efectuarea de servicii de colectare, transport și depozitare temporară a deșeurilor industriale periculoase, cu scopul de a lărgi sortimentația deșeurilor colectate.

2010

Răspunzând cerințelor pieței REMAT BRAȘOV S.A. oferă partenerilor pentru prima dată posibilitatea de a gestiona toată gama de deșeuri generate, prin managementul integrat al deșeurilor, cu o gamă completă de servicii de colectare, transport, valorificare sau eliminare a deșeurilor, asigurând totodată trasabilitatea reintroducerii acestora în circuitul materiilor prime secundare.

Azi, REMAT BRAȘOV S.A. este cea mai mare companie activă în domeniul reciclării, cu capital privat integral românesc, fiind prezentă prin punctele sale de lucru în principalele județe din țară: Brașov, Bacău, Cluj, Covasna, Dolj, Mureș, Iași, Harghita și Sibiu. Și expansiunea continuă.